Afbeelding
Foto:

Ruiterkamp Woondecor viert 25-jarig bestaan

NIJVERDAL - Henk Ruiterkamp begon in 1994 als zelfstandig stoffeerder. Slechts twee jaar later, om precies te zijn op 15 maart 1996, opende Henk samen met Gerdien Ruiterkamp Woondecor aan de Rijssensestraat. Afgelopen maandag werd dan ook gevierd dat Ruiterkamp Woondecor 25 jaar bestaat.

In het 25-jarig bestaan is er het nodige veranderd. Zo verhuisde de winkel van de Rijssensestraat naar het Keizerserf en in december van het afgelopen jaar werd, na een tweede verhuizing, de winkel aan de Grotestraat 206 geopend. Nog meer ruimte om u de mogelijkheden voor het van boven tot onder inrichten van de woning te laten ervaren. Door de overname van Zonwering Rijssen in 2020 biedt Ruiterkamp tegenwoordig ook een uitgebreid assortiment buitenzonwering: zonneschermen, screens, markiezen en rolluiken. Door de uitbreiding van mogelijkheden en aanbod is ook het aantal medewerkers gegroeid. Zelfs nu nog zoekt Ruiterkamp personeel. Henk: “We zijn nog op zoek naar een vloerenlegger, iemand voor de raambekleding en iemand voor de zonwering. Een allrounder is overigens ook welkom.”

Slimmer wonen
Naast de keuze in vloeren, wanddecoratie, raamdecoratie, zonwering en meubels biedt Ruiterkamp ook Smart Home-advies. Met Smart Home is het mogelijk om bijvoorbeeld de verlichting te regelen, radiozenders te kiezen, gordijnen te openen of te sluiten of de verwarming aan te sturen. En dat alles zonder op te hoeven staan. Dit kan door vooraf programmeren van het systeem of door spraakbesturing. Voor ouderen kan het systeem betekenen dat ze makkelijker en langer zelfstandig kunnen blijven wonen, maar ook voor jongeren biedt het veel gemak. Ruiterkamp maakt samen met u een inventarisatie van wat mogelijk en wenselijk is en zorgt voor de installatie en inregeling. U hoeft niet alles in één keer om te zetten, want later uitbreiden is mogelijk. Voordeel van Smart Home is verder dat het werkt op wifi en er dus geen breekwerk aan te pas komt.

Ontzorgen
Ook voor iedereen die een kamer of de gehele woning opnieuw wil inrichten, maar er niet de tijd voor heeft, heeft Ruiterkamp Woondecor de oplossing. Zo kan een stylist bijvoorbeeld een ontwerp maken en gaan shoppen. Zelfs wanneer uw wensen verder gaan dan alleen inrichten en er sprake is van een kleine verbouwing, kan Ruiterkamp ontzorgen door u het inschakelen en aansturen van de vakmensen uit handen te nemen.

Viering van jubileum
“We hebben door corona niet een officiële opening van ons nieuwe pand gehad, maar gelukkig mogen we nu weer klanten ontvangen”, aldus Henk. “Klanten mogen bij ons komen shoppen na het reserveren van een tijdsblok. We worden veelvuldig gebeld om een afspraak te maken, maar ook via onze website www.woninginrichting-aanhuis.nl worden veel reserveringen gemaakt. Wie weet kunnen we nu ook op een mooie manier, maar op beperkte schaal, vieren dat we 25 jaar bestaan. Deze mijlpaal helemaal ongemerkt voorbij laten gaan, willen we niet.”