Afbeelding
Foto:

Staycation in eigen tuin! De tuinmeubeltrends van 2021

Het voorjaar komt er weer aan! En we zitten momenteel nog grotendeels thuis. Er is dus geen beter moment om uw tuin te voorzien van mooie tuinmeubelen. Zo maakt u uw tuin helemaal klaar voor de lente. Want lekker relaxen in uw tuin is nog nooit zo belangrijk geweest!

Staycation in eigen tuin
In 2020 hebben we met zijn allen noodgedwongen geleerd hoe belangrijk onze eigen woning en tuin zijn. Het is de plek waar we lekker kunnen ontspannen en ons terug kunnen trekken. Daarom zullen we de trend "Staycation in eigen tuin" veel terug gaan zien dit jaar. Rust uw tuin uit met een luxe loungeset, comfortabele ligbedden en een tuinset voor gezellige diners. Zo is uw tuin helemaal klaar voor een vakantie in eigen tuin.

Duurzaam
We gaan steeds duurzamer en groener denken en ernaar leven. Dat uit zich ook in de keuze die we maken voor onze tuinmeubelen. Dankzij een natuurlijke en rustige look in uw tuin kunt u optimaal ontspannen. Teakhouten tuinmeubelen zijn het perfecte voorbeeld van deze trend. Bij PAND 55 zien we ook veel houten meubelen voor buiten en binnen. Voordeel van teak is dat het een rustige en natuurlijke uitstraling heeft en uitermate geschikt voor buiten en duurzaam.

Haal binnengevoel
naar buiten
Onze tuinen worden steeds meer een verlengstuk van onze woning. Met een heerlijke loungebank haalt u echt het binnengevoel naar buiten. Daarnaast liggen ze ook nog eens ongelooflijk lekker. Een perfect zittende tuinset zorgt voor een luxueuze uitstraling in uw tuin. In de collectie van PAND 55 vindt u een uitgebreid aanbod comfortabele loungesets en stoelen zoals de hier afgebeelde set.

Comfortabele
relaxstoelen
Naast loungesets, zijn ook relaxstoelen een perfecte toevoeging aan uw tuin. Ze bieden optimaal comfort, en zijn daarnaast makkelijk te verplaatsen naar uw favoriete plek in de tuin. Dit jaar heeft PAND 55 een aantal mooie relaxstoelen en ligbedden aan het assortiment mogen toevoegen waarmee u optimaal kunt genieten van het buitenleven. Kies voor een set van 2 relaxstoelen, zodat u gezellig samen kunt genieten van een relaxmoment

Multifunctionele
tuinmeubelen
Door thuis te leven en te werken, zijn we het laatste jaar erachter gekomen hoe we multifunctioneel met onze thuisruimtes om moeten gaan. De keukentafel wordt niet alleen gebruikt om te eten, maar ook om te werken, borrelen en studeren. In 2021 gebruiken we niet alleen onze woning multifunctioneel, maar ook onze tuin wordt steeds vaker een multifunctionele plek. We willen hier kunnen werken en studeren, maar natuurlijk ook nog steeds kunnen ontspannen. Met de luxe tuinmeubelen en verstelbare tafels en stoelen van PAND 55 wisselt u in een handomdraai van werkplek naar loungeplek.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Pand 55
Grotestraat 55
7443 BB Nijverdal
T: 0548-610036
W: www.pand55.nl
E: info@pand55.nl





Afbeelding
Afbeelding