Maatjes gezocht!

RIJSSEN-HOLTEN - Er zijn talloze redenen waarom sommige mensen behoefte hebben aan een maatje. In deze coronatijd zijn er meer mensen veel alleen thuis. Speciaal voor deze mensen zoekt Evenmens Rijssen-Holten maatjes om hen een steuntje in de rug te geven en samen leuke dingen te gaan doen.

Evenmens zoekt in Rijssen een maatje voor een jongeman van midden 20 die slechtziend is en graag gezelschap heeft, ook om samen te wandelen. Ook voor een man van midden 30 met een vorm van autisme, die graag met iemand erop uit gaat, een dag toeren en van fotografie houdt wordt een maatje gezocht. Ook een man van midden 30 met psychische klachten, die graag met iemand wil praten, wandelen, wat leuks doen is op zoek. Verder zoeken een jongen van 14 jaar en een meisje van 12 jaar, beiden met een vorm van autisme een maatje om samen te kletsen en wat gezelligs, actiefs of creatiefs te gaan doen.

Maatje worden
Ben jij iemand die dat heel leuk lijkt en graag iets wil doen voor een ander? Word dan maatje! Je krijgt ondersteuning van de vrijwilligerscoördinator van Evenmens en mag deelnemen aan intervisie-momenten met andere maatjes. Aanmelden kan bij Evenmens Rijssen-Holten, Janny Broekhuis, tel 0548 638 830 of jbroekhuis@evenmens.nl.