Steek je handen uit de mouwen bij SV Rijssen

RIJSSEN - SV Rijssen zit momenteel niet stil. Hoewel het voetballen misschien op een wat lager pitje dan gebruikelijk staat door de coronamaatregelen, is er toch nog de nodige 'actie' op het sportpark.

De club deelt regelmatig foto's en updates over de bouw van het nieuwe clubgebouw op 't Opbroek. Begin oktober vorig jaar gingen de werkzaamheden van start. Inmiddels is het eindresultaat goed voor te stellen. Er is al veel werk verricht om onder meer de zonnepanelen en warmtepompen te plaatsen, de vloeren op de begane grond zijn gestort en ook de gevels zijn inmiddels mooi afgewerkt. Het resultaat is straks een heel duurzaam nieuw clubgebouw waar SV Rijssen hopelijk lang plezier aan zal beleven.

Klusjesdagen
Wie de club graag wil helpen bij de nodige werkzaamheden op en om het sportpark is van harte welkom om de komende tijd aan te haken bij een klusjesdag. De eerstvolgende twee data zijn zaterdag 1 en 29 mei, waarbij men telkens om 08.00 uur begint en zo rond 12.30 uur eindigt. Aanmelden om mee te helpen kan door te mailen naar info@svrijssen.nl