Afbeelding
Foto: Jayson Fong - www.jaysonfong.com

Besparen was nog nooit zo leuk!

Een nieuwe Toyota en toch voordeliger uit zijn? Dat kan tot en met 30 april bij de Toyota-dealer tijdens de Switch Dagen. Switchen naar de hybrides is nu nog aantrekkelijker door de extra inruilwaarde.

Toyota heeft al een uitgebreid en aantrekkelijk gamma aan hybride personenvoertuigen en hybride en elektrische bedrijfswagens. Stuk voor stuk zijn het voertuigen waarbij een elektromotor deels of geheel zorgt voor de aandrijving van de auto. Dit betekent niet dat al deze voertuigen met een stekker opgeladen moeten worden. De batterij kan ook opgeladen worden door regeneratie van energie bij bijvoorbeeld remmen of door voeding vanuit de brandstofmotor. Deze technologie zorgt er wel voor dat u afstanden zonder verbruik van brandstof en dus zonder CO2-uitstoot kunt afleggen. Daarmee bespaart u ook op de brandstofkosten.

Pittige Aygo
De Toyota Aygo is lekker compact en daarmee ook ideaal voor het stadsverkeer. Smalle straatjes en beperkte parkeerruimte vormen geen enkel probleem en met een verbruik van 5 liter brandstof voor 100 kilometer ook nog eens zuinig. Tijdens de Switch Dagen krijgt u 750,- euro extra inruilwaarde en bij de x-play of x-joy ook nog eens een gratis cabriodak.

Auto van het jaar
De Toyota Yaris, de Auto van het Jaar 2021, verbruikt in de hybride uitvoering nog minder brandstof. Zo is het verbruik van de Yaris Comfort met hybride technologie slechts 3,8 liter voor 100 kilometer. Met een tankinhoud van 36 liter toch ruim 900 kilometer! Doordat de Yaris is uitgeroepen krijgt u naast de 750 euro extra inruilwaarde bij aankoop van een nieuwe Yaris uit voorraad ook het Auto van het Jaar pakket met onder andere parkeersensoren voor/achter.

Welke van de drie
Zowel bij Toyota Corolla Hatchback, Sedan als Touring Sports bedraagt de extra inruilwaarde 2.000,- euro. Met de hybride Corolla kunt u tot 50 procent van de tijd elektrisch rijden en daarvoor hoeft de auto niet middels een stekker opgeladen te worden. Met deze elegante verschijning heeft u het beste van twee werelden!

Stoere SUV
Ook wanneer u de stoere SUV van Toyota, de RAV4, koopt, kunt u tijdens de Switch Dagen 2.000,- euro extra inruilwaarde voor uw huidige auto ontvangen. Voor de RAV4 geldt eveneens dat met de hybride-uitvoering tot 50 procent van de tijd elektrisch gereden kan worden. U zult bij de hybride RAV4 dus minder geld kwijt zijn aan de brandstof dan bij een vergelijkbare auto met alleen een brandstofmotor. De RAV4 is er in de uitvoeringen Comfort, Active, Dynamic, Style, Executive, Black Edition, Bi-Tone en Business. U bepaalt makkelijk welke uitrusting uw RAV4 heeft door een keuze te maken uit al deze uitvoeringen.

Toyota C-HR
U kunt niet kiezen voor een hybride C-HR, eveneens een SUV van Toyota. De C-HR is standaard uitgevoerd als hybride met een vermogen van 184 pk. Het brandstofverbruik voor 100 kilometer is 5 liter en daarmee vergelijkbaar met de Aygo zonder hybride aandrijving. Deze overeenkomst maakt maar al te goed duidelijk wat de invloed is van hybride aandrijving op het brandstofverbruik. De extra inruilwaarde voor uw huidige auto bij aankoop van de C-HR is 3.000,- euro.

Bedrijfswagens
Tijdens de Switch Dagen heeft u niet alleen het voordeel van extra inruilwaarde bij aankoop van één van de personenvoertuigen van Toyota. Ook bij de koop van de bedrijfswagens Proace City, Proace en Proace Electric is extra inruilwaarde tot 1.250,- euro mogelijk.

Afbeelding