Afbeelding
Foto: AUDI AG

Audi Q4 e-tron deze maand te bestellen

Audi opent rond deze tijd de orderboeken voor de nieuwe Audi Q4 e-tron. Dit model verschijnt in juni op de Nederlandse markt.

De nieuwe Q4 e-tron is leverbaar als Launch Edition, die begint bij 48.295 euro. Audi zet in op functionele sportiviteit, met een strak design dat zelfverzekerdheid uit moet stralen volgens het Duitse merk. Audi heeft de afgelopen jaren al uitgebreide ervaring opgedaan met elektrische mobiliteit, waardoor de nieuwe Q4 sterk op de markt komt. Elektrisch rijden zonder compromissen; met een actieradius tot 511 kilometer volgens de WLTP-norm en een vermogen tot 220 kW. Dit levert onder meer een respectabele 0-100 tijd op van 6,2 seconden. Dankzij vijf Drive Select instellingen kiest u precies de gewenste prestaties, van efficiënt en zuinig tot sportief.

Aantrekkelijk interieur
De sportieve ambities trekt Audi ook door naar het interieur, waar we ook de nodige praktische bruikbaarheid én leuke innovaties aantreffen. De Q4 e-tron is ook het eerste model met het SONOS premium sound system, waarbij tien krachtige luidsprekers de muziek tot een onvergetelijke ervaring maken. Verder is het een ideale all-round gezinsauto met veel opbergruimte. Zo hebben alle opbergvakken in het interieur een inhoud van bijna 25 liter, waardoor je nooit verlegen zit om een bergruimte. Dit naast de riante 520 liter bagageruimte, die groeit tot 1.490 liter met de achterbank neergeklapt. Audi wil de Q4 e-tron zo makkelijk mogelijk in gebruik maken, met de nodige slimme laadoplossingen. Zo kan de auto aan de snelste openbare laadpalen, maar ook het gewone stopcontact als dit echt nodig is. Met een geschikte laadpaal kan men in 5 minuten ruim 100 kilometer actieradius bijladen. En opladen van 5 naar 80 procent gaat in minder dan 23 minuten.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op: www.audi.nl