Junioren mixtoernooi smaakt naar meer!

HOLTEN - Afgelopen zaterdag werd bij voetbalclub Blauw Wit '66 het eerste junioren-mixtoernooi. Georganiseerd door enkele jeugdspelers zelf. Het toernooi was een dusdanig succes dat al gelijk besloten werd om er een jaarlijks terugkerende activiteit van te maken.

Op sportpark 't Vletgoor kwamen jeugdteams van O15 tot O19 bijeen voor een krachtmeting. Er werden twee halve competities afgewerkt. In de competitie O19 tot en met O17 won team Dieka van de Kruusweg. In de andere competitie - MO19 tot en met O15 - was team Pannenkoekenbakkers oppermachtig. De winnaars ontvingen een bon die straks weer te besteden is in de kantine wanneer deze eindelijk weer open kan. Daarnaast werden nog enkele bekers uitgedeeld aan de best presterende spelers van het toernooi.

Bedankje
De organisatoren van het junioren-mixtoernooi zijn uiteraard ook bijzonder dankbaar voor de sponsoren die dit mogelijk maakten. Zo sponsorde Oon'zn Hook de vijf uitgedeelde bekers. Eten bij Huzen verzorgde een patatje en lekkere snack voor de deelnemers.