Afbeelding
Foto: Niek Erents fotografie

Wie goed doet, goed ontmoet

RIJSSEN - Dagbesteding Stadskwartier in Rijssen zoekt voor de woensdag een vrijwillige chauffeur en een invalkracht chauffeur die cliënten in de gemeente Rijssen-Holten wil vervoeren van en naar de dagbesteding Stadskwartier in Rijssen. Heeft u een geldig rijbewijs B en enige jaren rijervaring? Word dan vrijwillig chauffeur bij ZorgAccent of meldt u aan als invalkracht chauffeur.

Als chauffeur haalt u om 9.00 uur de eerste cliënten van huis en om 15.30 uur worden zij weer door u naar huis gebracht. Ophalen van de cliënten doet u altijd samen met een bijrijder. In overleg is het mogelijk een enkele rit te rijden. De bijrijder haalt cliënten op uit hun woning en helpt ze in de bus. Ook voor de bus gelden de coronamaatregelen van het RIVM.

Onmisbare schakel
Als vrijwillige chauffeur haalt en brengt u met de bus van ZorgAccent cliënten van huis naar de dagbesteding en weer naar huis. Dit kan zowel ’s morgens als ’s middags zijn. U bepaalt zelf wanneer en hoe lang u zich als vrijwilliger wilt inzetten. Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage aan de zorg van de cliënten van ZorgAccent en zijn inmiddels een onmisbare schakel binnen onze organisatie. Dit is niet alleen fijn voor onze cliënten. Als vrijwilliger ontmoet u veel mensen en bent u van betekenis voor de wat meer hulpbehoevende medemens.

Meer informatie
Neem contact op met Rita la Faille, begeleider bij dagbesteding Stadskwartier, voor meer informatie of het maken van een afspraak via tel. 06 25 45 40 56 of mail naar: ri.veldhuis@zorgaccent.nl

Keertje meekijken
Wilt u meer informatie of graag eens een kijkje nemen bij één van de locaties waar wij dagbesteding verzorgen? Wij nodigen u van harte uit voor een coronaproof kennismaking. Een overzicht vindt u op https://www.zorgaccent.nl/zorg-bij-u-in-de-buurt/.