Afbeelding
Foto:

Rijssens Mannenkoor verkoopt boeken

RIJSSEN - Het Rijssens Mannenkoor heeft te maken met een overvol magazijn en verkoopt daarom op 24, 25 en 26 juni boeken.

Bij velen van u is de Boeldag van het Rijssens Mannenkoor een begrip. Niet alleen in Rijssen zelf maar in de wijde omgeving kent men de Boeldag. De leden zamelen het hele jaar door van alles in om daar de markt mee te vullen. Doordat de laatste twee edities door corona uit de boeken zijn gehaald is alles is in het magazijn gebleven. Het magazijn is inmiddels overvol en om die reden wordt u de kans geboden om op een veilige manier de mooiste boeken te kopen om in de vakantie van te kunnen genieten; lekker lezen op het strand, camping of thuis.

In de Hoge Wal
Heel graag had het Rijssens Mannenkoor een buitenmarkt opgezet, maar dit mag nog niet worden georganiseerd. De oplossing kwam vanuit de Hoge Wal. In de Hoge Wal heeft het koor de beschikking gekregen over een tweetal winkels, namelijk de voormalige bakkerswinkels in het hartje van het winkelcentrum. U kunt hier op donderdag 24 juni van 13.00 tot 21.00 uur, vrijdag 25 juni van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag 26 juni van 10.00 tot 17.00 uur terecht. Helpt u het Rijssens Mannenkoor van hun voorraad boeken af?