Koffie/thee middagen voor álle senioren!

RIJSSEN-HOLTEN - ViaVie Welzijn organiseert in de zomer een aantal koffie/thee middagen voor senioren in zowel Rijssen als Holten.

De koffie/thee middagen vinden op de volgende data en locaties plaats: In Holten op donderdagmiddag 22 juli, 29 juli en 5 augustus van 14.30 uur tot 16.00 uur in zaal 1 van Het Kulturhus. Tijdens deze middagen kunt u in de expositieruimte van het Kulturhus ook de foto-expositie "Oude beroepen en verdwenen winkels in Holten” bezichtigen. In de loop der jaren zijn er in Holten heel wat winkels en oude ambachten verdwenen. Een aantal daarvan is te zien in deze expositie. Zo zien we bijvoorbeeld beelden van slagerij Kalfsterman, toen gevestigd aan de Dorpsstraat bij het spoorviaduct, van de Sparwinkel, bakkerij Slotman, 't Slaatje, van de gebroeders Zoetbrood aan de Stationsstraat, van de stratenmakers en nog een aantal meer. Allemaal herinneringen uit vroegere jaren. Voor velen een feest der herkenning, voor anderen een blik in een voorbije tijd. De moeite waard om een kijkje te nemen tijdens deze koffie/theemiddagen.

Rijssen
In Rijssen bent u welkom op dinsdagmiddag 20 juli, 27 juli en 3 augustus van 14.30 uur 16.00 uur in Het Parochieel Centrum aan de Rozengaarde 59. Er is gelegenheid om gezellig een praatje met elkaar te maken onder het genot van een kopje koffie/thee. Kosten bedragen 4 euro per keer. Er zijn per middag een maximaal aantal plekken beschikbaar. Vol is vol! Een medewerker van ViaVie Welzijn zal aanwezig om de gasten te ontvangen. U kunt zich opgeven door te bellen op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur naar het algemene nummer: 0548-362755.