Gemengd koor Jong van Hart zoekt nieuwe leden

RIJSSEN - Het interkerkelijk gemengd koor ‘Jong van Hart’ zoekt nieuwe leden. Er mag namelijk weer gezongen worden na een lange periode van stilzwijgen in verband met corona. 

“Er is inderdaad veel gebeurd het afgelopen jaar. Mensen/koorleden zijn ons ontvallen en anderen zijn door ziekte verhuisd naar verpleeghuizen. Dit alles heeft ons ledenaantal verminderd, dat is nogal logisch. Iedereen heeft met de gevolgen van het virus te maken gehad. Toch willen wij met goede moed en vertrouwen op Gods hulp en zegen opnieuw gaan beginnen met het koor omdat wij jong van hart zijn”, aldus het echtpaar Gerrit Jan en Fenny Rozendom die de algehele leiding hebben van dit koor.

Gezelligheid 

Het koor begint weer op woensdag 14 juli in gebouw de Bolder (Eltheto) om 14.30 uur tot circa 16.15 uur. Iedereen die mee wil zingen wordt van harte uitgenodigd. Rozendom: "Kom ga met ons en doe als wij zegt een lied. Kom er dus gezellig bij want wij gaan weer verder met het zingen van een breed repertoire en als het allemaal blijvend mag zijn, gaan we natuurlijk weer een keer een gezellige avond organiseren." Er is altijd gezelligheid en tijd voor elkaar. Ook al is uw stem misschien niet meer zo geweldig, u kunt gewoon meedoen. Voor informatie tel. 06-53911034.