Bourgondisch Blokje om Enter feest voor zintuigen

ENTER - Het Bourgondisch Blokje om is een initiatief van Partycentrum Ensink en RV Actief. Op 25 juli wordt deze wandeling in Enter georganiseerd.

Er is een wandeling van ongeveer 8 kilometer uitgezet. Deze begint en eindigt bij Landal Landgoed de Elsgraven en gaat door Enterbrook, Exoo en Dimberg. De wandeling voert u langs vele landelijke en bosrijke plekjes en onderweg geniet u van een 4-gangen diner.


In de natuur
De wandeling wordt door Bourgondische stops bij 'de boer' onderbroken. U krijgt een voorgerecht, soep, vis of vlees hoofdgerecht (er zijn vegetarische alternatieven) en een dessert bij de boer op het erf, onder de kapberg, hooischuur, loopstal of gewoon ergens midden in een weiland.
Door de drie stops, het aangepaste menu en leuke opdrachten die onderweg uitgevoerd kunnen worden, is het Bourgondisch Blokje om ook geschikt voor kinderen. Het Bourgondisch Blokje om kost 27,50 euro voor volwassenen en 14,50 euro voor kinderen t/m 12 jaar. Voor meer informatie en aanmelden gaat u naar https://bourgondischewandeling.nl/. In verband met corona moet er bij opgave een starttijd tussen 10.30 en 14.00 uur gekozen worden en dient u zich te houden aan het Corona Protocol dat door de organisatie is opgesteld.