Hans Witmer spreekt over de Namen van God

RIJSSEN - Op de eerste Bijbelavond van dit seizoen, in zaal Jeruël in Rijssen, zal stilgestaan worden bij de Namen van God. Wat zeggen Gods Namen over Zijn karakter, Zijn Wezen, Zijn bedoelingen met ons? Daarover gaat het, vanuit de Bijbel uiteraard. Spreker deze avond zal Hans Witmer uit Hengelo zijn. Hij is momenteel pastoraal werker in twee baptisten Gemeentes, en gaat op zondagen voor in verschillende kerken in den lande.

'Iedereen gelooft in God'! Dat klopt. Zelfs de duivel. Máár in welke God/god gelooft de mens. Of directer: in welke God/god JÍJ? En wat betekent het dat je in God/god gelooft? De naam van iemand in de Bijbel zegt veel over de persoon zelf. Zo ook de Namen van God. Zowel in het Hebreeuws als in het Grieks.

Geïnteresseerd in de Bijbelavond van Jeruël over de Namen van God en het verhaal van Hans Witmer? Zorg dan dat u aanwezig bent op vrijdag 20 augustus. De aanvang van de Bijbelavond is om 20.00 uur. U bent van harte welkom bij Jeruël Rijssen aan de Van Heekstraat 40 (de zaal Jeruël bevindt zich achter de woning aan de Holterstraatweg 125). Koffie / thee wordt geschonken. 

Kijk voor meer informatie over de activiteiten van Jeruël Rijssen op:

www.jeruelrijssen.nl