Afbeelding
Foto:

Een daginvulling bij Gotink Catering

Voor 66-plussers breekt de dag aan dat deze gevuld kan worden in de pyjama, achter Facebook, helpend in het huishouding, krantje lezend of wandelend met de hond. Het “thuisfront” ziet niet altijd heil in dit vooruitzicht en kan dan bijvoorbeeld aansporen tot het zoeken en vinden van een zinvolle actieve dagopvulling. Dat is niet altijd even makkelijk, want wat wil en kan een pensionado, ook nog eens in (post) Coronatijd? 

Bijkomende vraag: Wie neemt een 66 plusser aan in een deeltijd baan? Fysiek licht werk zonder denken heeft vaak de voorkeur want de tijd van presteren, stress en behalen van targets is geweest. Een paar dagen per week voor een paar uurtjes per dag, zodat er nog genoeg tijd overblijft voor hobby’s of klusjes in en om het huis.

Maaltijden bezorgen bij Gotink Catering is een reële optie, want daar werken doorgaans veel mensen met (pre)pensioen. Wat opvalt bij het familiebedrijf Gotink is de gezellige sfeer, korte lijntjes, horizontale structuur, hart voor de zaak, klantgerichtheid en overzichtelijkheid. Iedereen kent en helpt elkaar en is bereid uit te leggen hoe bijvoorbeeld een elektrische auto werkt en rijdt. Dat is soms wel even nodig want bij het opladen blijkt dat de klep voor de benzine een loos klepje is en het oplaadpunt vooraan onder het logo zit. En zo zijn er meer instructies en tips voor het bezorgen van de maaltijden.

Koude, thuis op te warmen, verse maaltijden keurig in thermoboxen verpakt worden afgeleverd aan de deur of tot in de koelkast of op tafel. Het is licht en overzichtelijk werk en de vaste route maakt het tot een zekere routine. De klanten zijn doorgaans blij om je te zien en langzaam bouw je aan een relatie van vertrouwen met de klant. Voor de één ben je het hoogtepunt van de dag en voor de ander de leverancier van gevarieerd lekker eten.

Als bezorger moet je wel een beetje sociaal zijn, want binnen de doelgroep zijn er weleens probleempjes waarbij de bezorger om hulp of raad wordt gevraagd.
Kortom het verveelt nooit en elke bezorgdag is anders. Overzichtelijk en zeker erg dankbaar werk.

Bent u geïnteresseerd in een baantje als dit of in de maaltijdservice van Gotink Catering? Neemt dan contact op via 0570-626606 of middels info@gotink.nl.

Je moet wel een beetje sociaal zijn als bezorger
Afbeelding
Pen