Afbeelding
Foto: DICK RUUMPOL

Zonwering Nijverdal laatste innovaties

NIJVERDAL – Een Twentse fabrikant die onlangs de laatste innovaties op het gebied van zonweringdoeken heeft geïntroduceerd en een Twentse consument die nét eens iets anders wilde: Zonwering Nijverdal en TenCate Outdoor Fabrics gaan de samenwerking aan. Ze slaan de handen ineen en gaan samen nieuwe zonweringdoeken promoten!

Dit voorjaar heeft TenCate Outdoor Fabrics uit Nijverdal een nieuwe collectie Europese zonweringdoeken uitgebracht. Normaal gesproken alleen voor fabrikanten van zonwering voor de zakelijke markt, maar nu niet! Dit kwam doordat een klant vroeg of Zonwering Nijverdal ook een terrasscherm met het nieuwe zonweringdoek van TenCate Outdoor Fabrics kon leveren. Op dat moment hadden ze de nieuwe zonweringdoeken niet, maar het schudde René Reinders, projectleider van Zonwering Nijverdal, meteen wakker. René Reinders: “Ik nam contact op met TenCate Outdoor Fabrics, met de vraag of zij een lokale samenwerking wilden starten om de nieuwe zonweringdoeken de lucht in te krijgen. Het is heel snel gegaan en nu kunnen wij als twee Nijverdalse bedrijven Nijverdal meer op de kaart zetten.”


Win-win situatie

“Het is goed om te zien dat twee Nijverdalse bedrijven elkaar het succes gunnen. Er is een mooie lokale samenwerking ontstaan waar we een groot succes van willen maken. Het is een win-win situatie. Wij hebben een prachtig nieuw product en TenCate Outdoor Fabrics krijgt goede publiciteit wat hun helpt bij de introductie van een nieuw product”, vertelt René Reinders.


Kwalitatief beter

TenCate Outdoor Fabrics ontwerpt en produceert al veertig jaar voor de Griekse markt. Door de zware weersomstandigheden in Griekenland, worden er extra hoge kwaliteitseisen aan de zonweringdoeken gesteld. Deze kwaliteitsdoeken zijn nu verder doorontwikkeld voor zonweringsystemen zoals die in de rest van Europa worden gebruikt. TenCate Outdoor Fabrics werkt met digitale printers, waarmee mooie motieven en patronen op het doek geprint worden. De doeken zijn dus niet alleen kwalitatief zeer hoogwaardig, maar ook is het uiterlijk een stuk luxer wat het nóg aantrekkelijker maakt voor de consument. U kunt ook aan beide kanten van het doek een andere kleur kiezen, bijvoorbeeld een rustige neutrale binnenkant en een moderne buitenkant.


Advies en service

Bent u ook benieuwd naar de nieuwe zonweringdoeken? Uiteraard zijn de doeken van TenCate Outdoor Fabrics te bewonderen in de showroom van Zonwering Nijverdal aan de Smidsweg 110. Hier bent u ook van harte welkom voor advies. Voor meer informatie over Zonwering Nijverdal en de nieuwe Freedom Collectie, kijk op: www.zonweringnijverdal.nl of www.thefreedomcollections.com. De zonwering wordt door eigen monteurs van Zonwering Nijverdal volledig naar uw wensen op maat gemaakt en geïnstalleerd!


Afbeelding