Alpha-cursus introductie in christelijk geloof

In Holten gaat op dinsdag 28 september weer een Alpha-cursus van start. Je bent dan van harte welkom om even te checken of deze cursus iets voor jou is. Zo ja, dan kun jij je die avond opgeven voor de overige interactieve en gezellige bijeenkomsten. 

HOLTEN - Tijdens de Alpha-cursus ontdek je als deelnemer wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover je kunt doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18.15 tot 21.00 uur in ‘De Kandelaar’ aan de Stationsstraat 4 in Holten. Of je nu jong of oud bent, gelovig of niet-gelovig, je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of meld je voor 20 september aan bij Marc van der Duin, 06 2376 9976.

Deze Alpha-cursus is een initiatief van alle geloofsgemeenschappen van Holten.