Met de prijzen naar huis na afloop van een met goed gevolg volbrachte puzzelrit.
Met de prijzen naar huis na afloop van een met goed gevolg volbrachte puzzelrit. Foto:

R.M.C. organiseert volgende puzzelrit

De eerste puzzelrit van R.M.C. werd op 4 september verreden. Doordat de coronamaatregelen zijn versoepeld heeft de vereniging besloten op op 25 september nog een puzzelrit te organiseren.

RIJSSEN - Prijswinnaars van de puzzelrit van 4 september waren in de Sportklasse op de eerste plaats B. ter Horst en op de tweede plek eindigde F. Averesch. In de toerklasse eindigde j. Beunk en J. van de Willige op respectievelijk de eerste en tweede plaats.

De start van de puzzelrit van 25 september is tussen 18.00 en 18.30 uur bij 't Witte Hoes aan de Markeloseweg in Rijssen. Voor deze rit vraagt de vereniging wel van de deelnemers zich te houden aan de geldende coronamaatregelen. Omdat wordt gestart in restaurant ’t Witte Hoes, gelden extra regels. Inschrijven kan binnen, maar om naar binnen te kunnen moet aangetoond worden dat iemand volledig gevaccineerd is of een negatieve testuitslag of geldig herstelbewijs moet overlegd kunnen worden. ’t Witte Hoes zorgt voor een polsbandje, zodat bij het inleveren van de routecontrole kaart het coronatoegangsbewijs niet nogmaals hoeft te worden getoond. De aanwijzingen van het personeel van ’t Witte Hoes en de bestuursleden van de R.M.C. moeten worden opgevolgd om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. De regels met betrekking tot de puzzelrit zijn te raadplegen op de website van R.M.C.kunt u onze website raadplegen.

Ook deze keer probeert de uitzetter van de route weer leuke vragen, geintjes, valkuilen in de rit te verwerken; mocht de verkeerde keuze worden gemaakt dan wordt de deelnemer altijd weer door een opvanger naar de goede route geleid. Voor de kinderen tot en met 12 jaar is er een zoekwedstrijd, met voor elk kind dat meedoet een prijsje na afloop. 

Meedoen kan door opgave, kijk voor meer informatie hierover en over de vereniging op

www.rmc-rijssen.nl

Pen