Foto: Michiel Tempert
Foto: Michiel Tempert Foto: Michiel Tempert

De Lantaarn aan met ‘Vroege Feessie'

De lichten van De Lantaarn gingen, net als bij vele andere poppodia, deze zaterdag weer branden. “En de volgende ochtend ben je superfit, want we moeten om 00.00 uur stoppen”, voorspelde uitbater Jasper van der Kolk.

HELLENDOORN -  Het laatste fuifje zonder 1,5 meter afstand en een maximum bezoekersaantal is al meer dan 1,5 jaar geleden. Het ‘Vroege Feessie’ was op voorhand al een topfeest. “Iedereen heeft er zin in. Dat merk ik aan de kaartverkoop, het barpersoneel en de technici”, zei Van der Kolk vorige week enthousiast. Na een heel lange tijd is het eindelijk zover. "Een feestje waar iedereen veel zin in heeft. Het is een fout en stout feestje, dus gasten wordt gevraagd hun “foute pakkie” aan te trekken."

Naast het foute feestje stond er voor de aankondiging van de corona-versoepelingen al meer op het programma. “Op een gegeven moment ga je maar weer plannen. Ik heb eerder een ‘unlockdownfeestje’ in de planning gehad, die moesten we weer annuleren door verscherpte maatregelen”, aldus Van der Kolk. Ook de Supertramp tribute moest verplaatst worden. Mensen met oude tickets zijn ook welkom. “Mensen mogen hun ticket ook omruilen voor een ander event. Dat is een gepuzzel, maar ik wil gastvrij zijn.”


Programma

"De Supertramp coversessie zou vrijdag 24 september optreden, maar deze is in overleg verplaatst naar januari 2022. We willen mensen de full experience geven zonder 1,5 meter en zo.” Wie niet zo lang kan wachten heeft in oktober genoeg keus. Status Quotes en Another Journey, tributes van respectievelijk Status Quo en Journey, zullen begin oktober het podium vullen en de 28e zal Tricklebolt optreden. Voor een volledig overzicht: 

'De volgende ochtend ben je superfit'

https://lantaarn.nl/


Achter de bar net zo gezellig als op de dansvloer? Mail naar info@lantaarn.nl voor de laatste vacatures.

Pen