Maatjes gezocht!

RIJSSEN/HOLTEN - Er zijn talloze redenen waarom sommige mensen behoefte hebben aan een maatje. Ze spreken de taal niet of kampen met een psychische of lichamelijke beperking. Ook zijn er mensen die zelf niet in staat zijn om sociaal contact te maken. Speciaal voor deze mensen zoekt Evenmens Rijssen-Holten maatjes.

Met iets leuks doen, maak je niet alleen de ander blij, maar ook jezelf. Door te luisteren, te praten en mee te denken kun je veel betekenen; het brengen van ontspanning en persoonlijke aandacht is misschien wel één van de belangrijkste taken van de vrijwilliger. Het aantal uren dat je per week of twee weken ingezet wilt worden, bepaal je zelf; het begint al bij een uurtje per keer.

In Rijssen/Holten wordt een maatje gezocht voor een jongeman van midden 20 die slechtziend is en graag gezelschap heeft, ook om samen te wandelen, voor een man van midden 30 met een vorm van autisme, die graag met iemand erop uit gaat, een dag toeren en van fotografie houdt, voor een vrouw van midden 50, die depressief is zoekt iemand om van haar af te praten en die haar motiveert om samen te wandelen en ook voor een jongen of een meisje met een vorm van autisme om samen te kletsen en wat gezelligs, actiefs
of creatiefs te gaan doen wordt een maatje gezocht.
Aanmelden kan bij Evenmens Rijssen-Holten, Janny Broekhuis of Mariët Velding, tel 0548 638 830 of info@evenmens.nl