Ontmoetingscentrum weer wekelijks geopend!

Evenmens Rijssen-Holten is weer wekelijks aanwezig op maandagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur voor het inloopmoment op de locatie van Buurtkracht Braakmanslanden (voormalig pand van Plus) aan de Roelf Bosmastraat 47 te Rijssen! Mensen met een niet-pluis gevoel of beginnende geheugenproblemen zijn welkom om gezellig een bakkie te komen doen! Dat geldt ook voor hun mantelzorger(s).

RIJSSEN - De inloop Kom d’r in, (in De Oude Plus) is een voorziening voor ontmoeting en informatie. Een plek waar u uzelf mag zijn, waar u zich prettig, nuttig, gezien en begrepen voelt. Op een ongedwongen manier en in informele sfeer lotgenoten ontmoeten.

De komende maanden worden enkele doe-activiteiten ingepland; denk hierbij aan het maken van een herfststukje of kerststukje, het maken van kaarten of datgene wat u als voorstel inbrengt. Samen met iets bezig zijn, schept een band.

Ook verwanten, vrienden of bekenden zijn van harte welkom voor een praatje, informatie, luisterend oor of om in contact te komen met anderen. Een informele plek voor mensen met vragen en zorgen rondom geheugenproblematiek. Wij zien het als een plek waar u even naar toe kunt gaan als u daar behoefte aan hebt. Wilt u meer informatie? Bel dan 0548-638830 of mail naar: info@evenmens.nl.