Tips over hoe kinderen gestuurd kunnen worden in het gebruik van de online wereld tijdens de webinar van Bibliotheek Rijssen-Holten
Tips over hoe kinderen gestuurd kunnen worden in het gebruik van de online wereld tijdens de webinar van Bibliotheek Rijssen-Holten Foto:

Wat doen en mogen kinderen online?

Ouders van kinderen in het primair en voortgezet onderwijs kunnen tijdens de Week van de Mediawijsheid, van 5 tot en met 12 november, gratis deelnemen aan een webinar over het online gedrag van kinderen en jongeren. 

RIJSSEN-HOLTEN - Denise Bontje van MediaSmarties geeft op dinsdag 9 november ouders van kinderen op de basisschool tips over grenzen leggen tussen online of offline contact. Waar moeten ouders op letten en hoe kunnen ouders ervoor zorgen dat hun kinderen samen met hen gebruik maken van media? Het webinar is van 20.00 tot 21.00 uur.

Op donderdag 11 november neemt Jacqueline Kleijer, mediapedagoog bij Bureau Jeugd en Media ouders van kinderen in het voortgezet onderwijs in vogelvlucht mee in de uitdaging waar een opvoeder voor staat in dit online tijdperk. ‘Wat doen jongeren online? Én wat doet dat met hen?’ Ouders krijgen inzichten en opvoedingstips over schermtijd, gamen, online seksualiteit en cyberpesten, die zij in de praktijk kunnen toepassen.

Deelnemers krijgen na aanmelding een link naar het webinar toegestuurd. Aanmelden kan via de agenda op

www.bibliotheekrijssenholten.nl