Johannes 6 door Dato Steenhuis in Jeruël

RIJSSEN - Dato Steenhuis hoopt op vrijdagavond 12 november te spreken over Johannes 6 tijdens de Bijbelkringavond in Jeruël. "We ontmoeten de Heere Jezus met heel veel mensen en deelt Zijn gedachten met hen, want ze hebben honger naar het Woord. Dat smaakt naar meer en Jezus verzadigt hen ook met brood en vis. Als ze Hem daarom Koning willen maken, trekt Hij zich op de berg terug, alleen.
Als zijn discipelen naar de overkant koersen met een boot, barst de storm los. Dan komt Jezus naar hen toe gewandeld over het water. Hij zegt: “Wees niet bevreesd!” De volgende dag omringen de mensen Hem opnieuw; ze bevinden zich in de synagoge van Kapernaüm; ze hebben opnieuw zowel hemels als aards brood nodig. Maar als Jezus zegt: “Ik ben het Brood des levens” dan lusten ze dat niet en gaan weg. Petrus niet. Hij zegt:”U hebt de woorden van eeuwig leven!” Dato overdenkt dit met ons."

De Bijbelkringavond in Jeruël te Rijssen wordt om de twee weken gehouden op de vrijdagavond en begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De toegang tot de Bijbelkringavonden in Jeruël is gratis. Koffie en thee wordt geschonken.
Gebouw Jeruël is te vinden aan de Van Heekstraat 40, 7462 NE in Rijssen. De zaal is ook bereikbaar via Holterstraatweg 125.

http://jeruelrijssen.nl