Vrijwilligers Repaircafé Holten staan weer klaar

De vrijwilligers van het Repaircafé staan elke maand klaar om reparaties uit te voeren. Voor vrijdag 3 december staat er weer eentje gepland tussen 13.30 en 16.00 uur in de ruimte van het jongerencentrum Hole-10 in Holten.

HOLTEN - Of het nu kleding, huishoudelijke apparaten, tuingereedschap, een fiets of speelgoed is: de vrijwilligers kijken graag of het materiaal gerepareerd kan worden. De reparatie is gratis, maar een vrije bijdrage in de pot is welkom. Nieuwe onderdelen voor uw apparaat moet wel zelf aangeschaft worden.


RIVM maatregelen

Bij het Repaircafé wordt er volgens de geldende RIVM richtlijnen gewerkt. Dat betekent dat de ruimte volgens de 1,5 meter voorwaarden is ingericht. Bij klachten moet men thuis blijven. De vrijwilligers noteren naam en telefoonnummer voor het geval dit nodig mocht zijn. Kom verder zoveel mogelijk alleen, houd 1,5 meter afstand en volg de aanwijzingen van de vrijwilligers op.

Elke maand

In Jongerencentrum Hole-10, Tuinstraat 2 in Holten (ingang zit links van de hoofdingang van het gebouw) wordt iedere eerste vrijdag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur een Repaircafé gehouden.
Reparaties zijn gratis, evenals koffie en thee. Bij de uitgang staat een fooienpot voor een vrijwillige bijdrage.