Afbeelding
Foto:

Inloopspreekuur reizen met openbaar vervoer

Voor wie 55 jaar of ouder is en vragen heeft over het reizen met het openbaar vervoer is er op donderdag 9 december een inloopspreekuur in Bibliotheek Holten.

HOLTEN - Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om langer zelfstandig te kunnen reizen, bieden OV-ambassadeurs, vrijwilligers die ook 55+ zijn, de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen. Zo kunnen vragen over hoe het reizen met een OV-chipkaart werkt, hoe deze aangevraagd kan worden en hoe de kaart opgeladen moet worden gesteld worden. OV-ambassadeurs geven advies op maat en antwoord op veel gestelde vragen.  

In Bibliotheek Holten aan de Smidsbelt 6 is op donderdag 9 december tussen 14.00 en 15.30 uur de mogelijkheid om de OV-ambassadeurs vragen te stellen tijdens het inloopspreekuur.
Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs zitten op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00, dinsdag en donderdag van 13.30 en 15.00 en maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden. Bel voor het telefonisch spreekuur naar 038 – 303 70 10.

Voor meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.