Oud-commissielid Sander ter Harmsel is dinsdagavond te gast in PlatZat van RTV 350.
Oud-commissielid Sander ter Harmsel is dinsdagavond te gast in PlatZat van RTV 350.

Sander ter Harmsel over zijn politieke ambities

Algemeen

Oud-commissie voor D66, Sander ter Harmsel, is dinsdagavond 14 december aanstaande te gast in het radioprogramma PlatZat van Radio 350.

RIJSSEN - Ter Harmsel zat afgelopen periode in verschillende gemeenteraadscommissies voor D66. Om de krachten te bundelen, wil D66 bij de komende verkiezingen graag uitkomen met een gezamenlijke lijst met PvdA en Groen Links. Het landelijk bestuur van D66 heeft daar echter een stokje voor gestoken. Gevolg is dat D66-raadslid Herman Klein Velderman pogingen onderneemt een plek op de gezamenlijke lijst van Pvda/Groen Links te komen.

Gemeentebelang

Sander ter Harmsel heeft echter gekozen voor Gemeentebelang Rijssen-Holten. Om de belangen van verschillende partijen niet door elkaar te laten lopen, heeft Ter Harmsel zijn commissielidmaatschap voor D66 opgezegd. Welke positie hij op de kandidatenlijst van Gemeentebelang krijgt is nu nog niet bekend.

PlatZat

Dinsdagavond in PlatZat vertelt hij vanaf 19.00 uur over zijn beweegredenen tot de overstap en zijn politieke toekomstplannen voor de gemeente Rijssen-Holten.