Afbeelding
Foto:

Ga naar Natuurmuseum Holterberg in de kerstvakantie

Het Natuurmuseum Holterberg is in de kerstvakantie dagelijks te bezoeken. Het Natuurmuseum staat bekend om de elf natuurdiorama’s, de collectie van meer dan 1000 opgezette dieren. 

In de expositieruimte loopt de bijzondere tentoonstelling “Schedels en Botten”. Voor kinderen van alle leeftijden heheeft het museum spannende en leerzame speurtochten.
Verder is met kinderen een bezoekje aan het leer- speelbos van Daantje Das zeker de moeite waard. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd hebben we een boekje met allerlei opdrachten en de allerkleinste kunnen op het “Groote Kikkerpad” eenvoudige opdrachtjes doen rond de kikkers Bim, Bam en Bom.

Tijdens de kerstvakantie op dinsdag 28 december en dinsdag 4 januari wordt de Winter-Nature Experience gehouden bij het museum. Deze gaat over hoe dieren overleven in de winter. Houden ze een winterslaap? Blijven ze hier of gaan ze naar het warme zuiden? Kom er van alles over te weten tijdens de speciale winter-editie van de Nature Experience. De experience begint in het museum waar men een tas krijgt met een plattegrond die langs allerlei leuke en leerzame opdrachten in het Bos van Daantje Das voert. Sneeuw kan het museum niet beloven maar een leuke dag wordt het zeker bij Natuurmuseum Holterberg!
Er kan tussen 11.00 en 15.00 uur gestart worden vanaf Natuurmuseum Holterberg. Reserveren niet nodig. Voor meer info: 0548-361979 of info@museumholterberg.nl