Afbeelding
Foto: Kerstwandeling

Levendige kerstwandeling

Vanwege alle coronamaatregelen kan de levendige kerstwandeling die elk jaar wordt georganiseerd in het centrum van Nijverdal door Beth-Shalom dit jaar niet doorgaan. "Als Beth-Shalom Nijverdal vinden wij dit erg jammer. Om de kerstboodschap toch te laten klinken zult u allemaal een mooie kerstkaart in uw brievenbus ontvangen."

Afgelopen jaren liepen er zo’n 1500 mensen mee langs een route van meer dan 2000 waxinelichtjes. Tijdens deze route kwam je langs zingende engelen, levende dieren en een echte kerstkribbe. De wandeling vertelde het kerstverhaal als volgt: Terwijl Jozef en Maria in Bethlehem waren, brak de dag van Maria’s bevalling aan. Ze bracht een zoon ter wereld, ze wikkelde Hem in doeken en legde Hem in een voederbak. Niet ver daar vandaan brachten herders de nacht door in het veld. Opeens stond er een engel bij hen en werden ze omgeven door een helder licht. De engel zei tegen hen “Wees niet bang want ik kom jullie het goede nieuws brengen. Vandaag is in de stad van David voor jullie een redder geboren.”

U bent van harte uitgenodigd voor de kerstnachtdienst in Beth-Shalom (Maasstraat 2, Nijverdal) op vrijdag 24 december om 20.00 uur. Of bij onze kerstgezinsdienst op zaterdag 25 december om 10.00 uur. Houd in verband met de huidige situatie onze website en social media kanalen in de gaten met betrekking tot deze diensten. Beide diensten zijn ook live te volgen via onze YouTube-pagina.

"Wij wensen u hele fijne feestdagen en wij hopen u volgend jaar weer te zien bij de levendige kerstwandeling!"