RIJSSEN - Fotograaf Gerbert Voortman schiet kapper Joop, die weer dicht moet, met een fotoactie te hulp. Laat een foto maken in Peaky Blinderstijl en steun kapper Joop.
RIJSSEN - Fotograaf Gerbert Voortman schiet kapper Joop, die weer dicht moet, met een fotoactie te hulp. Laat een foto maken in Peaky Blinderstijl en steun kapper Joop. Foto: 123 pix

Fotograaf Gerbert schiet kapper Joop te hulp

Algemeen

Fotograaf Gerbert Voortman van 123PIX schiet kapper Joop in de corona-lockdown te hulp. Volgens Voortman heeft Joop Kalkman dat verdiend. “Hij staat zelf altijd voor iedereen klaar.”

RIJSSEN - Onder het motto “Knippen voor Joop” maakt Gerbert op woensdag 29 december in zijn studio op Elsenerstraat 30A een foto van wie zich aanmeldt in Peaky Blinders of Old School jaren 20-stijl. Normaal kost zo’n foto 30 euro, maar woensdag 29 december mag je zelf bepalen hoeveel je voor zo’n foto geeft. De totale opbrengst van die dag kan in contant geld in een fooienpot en die is bedoeld voor de kapper die alweer enkele weken dicht moet.
Aanmelden via de website is verplicht om geen grote groepen mensen in één keer binnen te krijgen www.123pix.nl/knippen-voor-joop/ “Kom bij voorkeur in je eentje”, zegt Gerbert Voortman. “Houdt anderhalve meter afstand.” De sessie duurt maximaal 15 minuten. Voor het aanmelden is 1 euro administratiekosten verplicht.

Petten en bretels

Er is een koffer met petten en bretels beschikbaar. Je krijg naderhand je foto per e-mail toegestuurd in High Resolution en die mag je dan vrij gebruiken.