Beatrixschool houdt een sponsoractie

RIJSSEN - De sponsoractie voor de realisatie van de beleeftuin bij verpleeg- en verzorgingshuis Eltheto (Carintreggeland) in Rijssen, opgezet door de activiteitenbegeleiding van Eltheto in samenwerking met de Beatrixschool, is succesvol verlopen. Er is een bedrag van 2600 euro bijeengebracht.

Er werd door de school onder andere een verloting gehouden met mooie prijzen, geschonken door Rijssense ondernemers. Tevens hebben een aantal ondernemers een financiële bijdrage geschonken. Leerlingen van de Beatrixschool hebben veel loten verkocht en daarnaast hield de school voor haar leerlingen nog een (lege) flessenactie waarmee zij prijsjes konden winnen.

“Wij als activiteitenbegeleiding zijn blij dat De Beatrixschool zo’n mooi bedrag heeft opgehaald. Dit is nog niet helemaal het eindbedrag van de school, er kan nog een klein beetje bij komen. De kinderen hebben zich volledig ingezet met de lotenverkoop en met de lege flessenactie. We hoorden leuke verhalen over dat zij maar bleven komen met flessen om daarna weer een lootje te trekken op school. Daarnaast waren er mensen die wel flessen inleverden maar er geen lootje voor terug wilden hebben. Verder willen we alle bedrijven die ook een bijdrage hebben geschonken nogmaals danken”, vertelt Sandra Wessels namens de activiteitenbegeleiding. Lees verder op pagina 2.