De 33e editie van de Rijsserbergloop gaat vrijdag 22 juni 2022 van start.
De 33e editie van de Rijsserbergloop gaat vrijdag 22 juni 2022 van start. Foto:

Geen na-inschrijving voor Rijsserbergloop

De inschrijving voor de 33e editie van de Rijsserberg is geopend. Wie verzekerd wil zijn van een startnummer moet zich zo snel mogelijk inschrijven. Er is geen na-inschrijving.

RIJSSEN - Onder alle inschrijvers wordt er een sportvoedingspakket van Sportvoedingweb verloot! Ook krijgen alle deelnemers van de 5 en 10 km een uniek loopsinglet gratis, in zowel dames- als herenmodel.
Alle deelnemers aan de Regiobank-kidsrun kunnen dit jaar gratis meedoen. De Regiobank-kidsrun is een wedstrijd over 1,5 km. Voor de jeugd zijn er de laatste twee jaar bijna geen wedstrijdjes geweest door Covid-19. Om juist deze groep tegemoet te komen hoeven zij dit jaar geen inschrijfgeld te betalen. Inschrijven voor de Regiobank-kidsrun kan tot 1 april.
De deelnemers lopen over het parcours op en rondom de Rijsserberg. Het is zeer uitdagend en heuvelachtig. De 5 km bestaat uit twee ronden en de 10 km uit drie ronden, met doorkomsten op de atletiekbaan en beide het keerpunt bovenop de Rijsserberg. Meer informatie: www.rijsserbergloop.nl

Hardlopen