informatie
informatie Foto:

Ook winkel ROEC in Rijssen weer geopend

De winkel van de ROEC aan de Bleekstraat 29B in Rijssen is vanaf nu weer geopend. Dankzij de verruiming van de coronamaatregelen zijn klanten weer welkom én men kan weer spullen aanbieden.

RIJSSEN - De Rijssense Oost-Europa Commissie heeft deze eigen winkel om leuke spullen te verkopen waarvan de opbrengst ten goede komt aan de steun aan Oost-Europese landen. Bezoekers zijn welkom op dinsdag en donderdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Daarnaast is men elke eerste zaterdag van de maande geopend van 09.00 tot 12.00 uur. In de winkel zijn de coronaregels van toepassing. Men hoeft echter geen afspraak te maken. Verder verzoekt ROEC om bij het kopen van goederen bij voorkeur af te rekenen met de pinpas.

Het inbrengen van goederen is nu ook weer mogelijk, maar wel alleen op de dinsdag en donderdag tijdens de openingstijden. Dit met als doel om het aantal contactmomenten te beperken. Goederen moeten schoon en compleet zijn en in goede en veilige staat verkeren. Men kan van alles gebruiken; van huisraad tot kleding maar ook bijvoorbeeld incontinentiemateriaal en hulpmiddelen. Wanneer men goederen af wil leveren dient men dit vooraf te melden bij de medewerkers in de loods of winkel, waarna de goederen overgedragen kunnen worden. Medewerkers hebben het recht om goederen te weigeren; dit om te voorkomen dat onbruikbare goederen aangeboden worden. Verkoopbare kleine meubelen worden in overleg aangenomen, grote meubelen zoals bankstellen, tweepersoonsbedden en kasten neemt men niet in. De schuifdeur voor de overkapping voor inbreng goederen wordt buiten de openingsuren afgesloten met een hangslot. Het is niet toegestaan buiten de openingsuren goederen achter te laten op het voorterrein van de ROEC. Kijk voor meer informatie op: www.roec.nl