Afbeelding
Foto:

Ontmoeten, vragen en ontdekken

Ontmoeten, vragen en ontdekken dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die dit voorjaar opnieuw in Holten wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen, waaronder ook Nederland, een Alpha gevolgd.

HOLTEN - In Holten gaat op dinsdag 8 maart weer een Alpha-cursus van start. Iedereen is dan van harte welkom om even te checken of deze cursus iets is. Die eerste avond is geheel vrijblijvend. Als het iets is, dan kan men zich die avond opgeven voor de overige interactieve en gezellige bijeenkomsten. 


Deelnemers ontdekken tijdens de Alpha-cursus wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met koffie/thee. Een moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Daarna wordt geluisterd naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover men kan doorpraten in kleine gespreksgroepen.

Praktische informatie

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 19.30 tot 21.00 uur in ‘De Kandelaar’, Stationsstraat 4, 7451 BH in Holten. Inloop is vanaf 19.15. In Nederland hebben ruim 325.000 mensen een Alpha gevolgd. Jong of oud, gelovig of niet-gelovig; men is van harte welkom! In het gebouw is voldoende ruimte om elkaar op afstand veilig te ontmoeten.

Alpha geeft de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor vragen.

Jong of oud, gelovig of niet-gelovig; men is welkom

Aanmelden

Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of meld aan bij Marc van der Duin, 06 2376 9976; marcvanderduin@ziggo.nl (bij voorkeur voor 1 maart opgeven). Deze Alpha-cursus is een initiatief van alle geloofsgemeenschappen van Holten.

alphacursus.nl

Pen