Afbeelding
Foto: Annemiek Volkers

'Op onze scholen willen wij kwalitatief goed onderwijs'

PCPO Rijssen is de overkoepelende schoolvereniging van zeven scholen in Rijssen: de Beatrix-, Constantijn-, Elim-, Johan Friso-, Juliana-, Wilhelmina- en Willem-Alexanderschool. "Op onze scholen willen wij kwalitatief goed onderwijs verzorgen aan kinderen van ouders die bewust kiezen voor protestants christelijk onderwijs." 

RIJSSEN - "Onze leerlingen merken elke dag dat we de Bijbelse boodschap aan hen doorgeven. Dit doen we in het vertellen van Bijbelverhalen, het zingen van christelijke liederen, in gebed, maar ook in de manier waarop we met elkaar en de wereld willen omgaan", aldus de PCPO Rijssen. 

De leerlingen worden de kennis en vaardigheden geleerd die nodig zijn voor hun toekomstige leven. "Zo leren we hen bijvoorbeeld rekenen, lezen en schrijven; kennis van hun omgeving en de wereld; maar leren we hen ook samenwerken, onderzoek doen, omgaan met techniek en ICT en eigen verantwoordelijkheid nemen." 

PCPO wil in het onderwijs de eenheid van hoofd, hart en handen zichtbaar maken. "Onderwijs gaat over denken, maar ook over doen en beleven. Samen leren en ontwikkelen is een belangrijke waarde binnen onze scholen. Al onze medewerkers werken dagelijks vol enthousiasme om elk kind hierin te zien, te waarderen en te stimuleren." PCPO hoopt uw kind op één van hun scholen te mogen begroeten! "U bent van harte welkom voor een rondleiding op één van onze scholen, waarbij u uw kind ook gelijk kunt aanmelden. Hiervoor kunt u per e-mail of telefonisch een afspraak maken met de school van uw keuze." De contactgegevens van alle scholen zijn te vinden op de website

www.pcporijssen.nl