De Enterse Ina Mennegat volgde management- en coachopleidingen en werkte in leidinggevende functies tot ze met Dare! startte.
De Enterse Ina Mennegat volgde management- en coachopleidingen en werkte in leidinggevende functies tot ze met Dare! startte.

Ina Mennegat leert je veranderen, los te laten en focus te krijgen

Algemeen

Ina Mennegat biedt met haar bureau voor coaching en leiderschap ‘Dare!’ ook in 2022 trainingen voor persoonlijke groei aan. Op dinsdag 1 februari en zaterdag 5 februari doet ze dat met de training ‘Vol LEF! veranderen’.

RIJSSEN - Zelf en ook de mensen die bij haar een training hebben gevolgd geven aan dat het praktische lessen met inspirerende video’s zijn. Ina: “Lessen in een groep of in je eigen tempo in je eigen tijd en altijd met de laatste wetenschappelijke inzichten.”

Ina geeft aan dat iedereen met veranderingen te maken heeft, zowel op het werk als in de persoonlijke situatie. ‘Vol LEF! veranderen’ laat iedereen, die zichzelf wel eens afvraagt hoe om te gaan met de zoveelste verandering, zien hoe er ook anders naar gekeken kan worden. Ina: “Het draait om de vraag “Hoe houd/krijg ik regie over mijn werk en privéleven?”
In de training wordt aan de slag gegaan met het beantwoorden van vragen als ‘Wat zou je doen als je alles durfde?’, ‘Hoe voelt angst voor jou?’, ‘Hoe kun je het beste met angst omgaan?’ en ‘Hoe word je weer kalm?’. Ook het trainen van de ‘lefspier’ komt aan bod.

‘Vol LEF! veranderen wordt gegeven op dinsdag 1 februari van 19.00 tot 22.00 uur en zaterdag 5 februari van 9.00 tot 12.00 uur. De training vindt plaats bij De Waarf in Enter en de kosten bedragen 19,95 euro per avond/ochtend. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@darebeweegt.nl of stuur en bericht naar 06 23 92 09 84

Dare! is een bureau voor coaching en leiderschap in de breedste zin van het woord. De Enterse Ina Mennegat begeleidt zowel medewerkers, teams als werkgevers.