Gerlinde Kleinjan heeft enkele maanden meegedraaid bij de Livera-winkel van Thea Eshuis en neemt nu het stokje over.
Gerlinde Kleinjan heeft enkele maanden meegedraaid bij de Livera-winkel van Thea Eshuis en neemt nu het stokje over.

Thea Eshuis neemt afscheid van haar Livera

Algemeen

Thea Eshuis neemt op 5 februari 2022 afscheid van haar Livera-winkel aan de Grotestraat 6 in Rijssen. 

RIJSSEN - Circa 45 jaar geleden begon de firma Eshuis met de Livera-winkel. Deze was toen qua grootte maar de helft van de huidige winkel. Nu deed zich de gelegenheid voor om het stokje over te dragen. Gerlinde Kleinjan zal de winkel overnemen.

Gerlinde: “Ruim 20 jaar ben ik met veel plezier werkzaam geweest en heb ik veel ervaring opgedaan bij een Livera in de regio. Ik had al een tijdje de wens om onderneemster te worden van een eigen Livera-winkel. Deze kans kreeg ik bij Livera Rijssen en die greep ik met beide handen aan!
Afgelopen maanden heb ik in Rijssen meegedraaid om te werken met het fijne team en om de klanten te leren kennen en te voorzien van goed advies en het vinden van de juiste lingerie.
Ik zie er naar uit om hetgeen wat Thea en haar team hebben opgebouwd met veel enthousiasme voort te zetten!

Thea: “Na al die jaren ken ik onze klanten goed en heb ik met velen een band opgebouwd. Dat ga ik zeker missen! Livera is straks in goede handen met de komst van Gerlinde, ze is een gedreven vakvrouw. Ze past goed in Rijssen en bij ons team.
Mijn dames wil ik dan ook bedanken voor hun inzet en het fijne samenwerken de afgelopen jaren! En Gerlinde wens ik heel veel succes!”