De Oosterhoffair wordt dit jaar weer in de tuin van Kasteel De Oosterhof gehouden.
De Oosterhoffair wordt dit jaar weer in de tuin van Kasteel De Oosterhof gehouden. Foto:

Wie dit jaar wil deelnemen aan de Oosterhoffair kan zich inschrijven

De Oranjevereniging Rijssen gaat dit jaar wederom de Oosterhoffair in de tuin van Kasteel De Oosterhof houden. De Oosterhoffair zal plaatsvinden op woensdag 27 april en wie het publiek wil laten kennismaken met bijvoorbeeld zijn of haar hobby, kunst, bedrijf, vereniging, of stichting kan zich nu inschrijven.

RIJSSEN - "In 2019 hebben we heel veel mensen mogen verwelkomen tijdens de Oosterhoffair. Natuurlijk hopen we ook dit jaar veel vertrouwde en nieuwe deelnemers te mogen begroeten", zo laat de Oranjevereniging weten. Ze hebben zelfs al aanmeldingen ontvangen van nieuwe deelnemers. De indeling zal in 2022 anders zijn dan in 2019, wel probeert de organisatie zoveel mogelijk rekening te houden met wensen van de deelnemers.


Kosten
Deelname met een kraam is gratis voor niet-commerciƫle deelnemers, verenigingen, stichtingen et cetera. Voor bedrijven en commerciƫle deelnemers (verkoop) is het huren van een kraam 25,- euro (incl. strekkende meters), voor een ruimte zonder kraam/ met eigen kraam 12,50 euro per strekkende meter. Een stroompunt kost 15 euro. Tegen betaling van 5,- euro per kraam zorgt de organisatie ervoor dat er al een kraam klaar staat.
Bij aanmelding voor de fair dient een borg betaald te worden van 25,- euro. Deze wordt tijdens de fair terugbetaald of verrekend met de reservering. Bij verhindering wordt 25,- euro no show-kosten in rekening gebracht. Mocht de fair eventueel niet doorgaan vanwege corona, dan worden automatisch de inschrijfkosten aan u terugbetaald.


Afwijzing
De Oranjevereniging behoudt zich het recht voor, anders dan dan voorgaande jaren, om een aanmelding af te wijzen in verband met het aangeboden product of dienst. Dit om de diversiteit qua aanbod te behouden. Het is niet toegestaan Horeca te bedrijven tijdens fair of etenswaren te verkopen, anders dan reeds bestaande aanbod.


Praktische informatie
De Oosterhoffair wordt gehouden op woensdag 27 april van 11.00 uur tot 17.00 uur. Op de dag dat de Oosterhoffair wordt gehouden is er vanaf 09.30 uur de mogelijkheid om de kraam op te bouwen.


Inschrijven
Er kan uitsluitend via de speciale website van Oranjevereniging Rijssen aangemeld worden. De inschrijving sluit 19 april.

oranjeverenigingrijssen.nl/aanmelden-oosterhoffair