Eindejaarsactie wordt vervolgd

Tijdens de lockdown was het niet mogelijk om de Eindejaarsactie voort te zetten. Met een nieuwe slogan ‘Welkom Terug Actie’ krijgt die actie alsnog een vervolg. "We zijn erg blij dat de winkels weer open zijn en willen klanten verrassen met een actie waarbij maar liefst 200 prachtige prijzen te winnen zijn", aldus de Ondernemersvereniging HABI.

RIJSSEN - Klanten krijgen bij iedere aankoop in een van de 43 deelnemende winkels tijdens de actieperiode een actiekaart mee. Aan deze actiekaart wordt de kassabon geniet. Deze kan iedere dag tot 16.30 uur worden ingeleverd bij verschillende inleverpunten (Read Shop, Ten Hove, Intertoys, Jumbo Boomkamp en Ligtenberg Linnen & Lingerie).
Elke dag worden er prijswinnaars getrokken uit de die dag ingeleverde actiekaarten. De trekking wordt dagelijks om 19.30 uur uitgezonden via de socials en de winnaars worden ook dagelijks vermeld op winkeleninrijssen.nl. Prijswinnaars krijgen telefonisch bericht. Deelnemers aan de actie maken kans op een van de 200 prijzen die door de deelnemende winkels beschikbaar zijn gesteld.

De Welkom Terug Actie loopt nog tot en met 5 februari.