Afbeelding

Restantendagen in koopcentrum Rijssen

Algemeen

RIJSSEN – De halfjaarlijkse Restantendagen vinden plaats op woensdag 2, donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 februari in centrum Rijssen. De Restantenmarkt in centrum Rijssen trekt elk seizoen veel mensen, zelfs van ver buiten de regio. 

Rijssen heeft een zeer gevarieerd winkelaanbod. Mooie winkels met topmerken bieden tijdens deze dagen de laatste seizoensrestanten en opruimingsartikelen aan tegen zeer scherpe prijzen. Er zijn deze keer vier Restantendagen, zo kan we het aantal bezoekers gespreid worden over meerdere dagen, inclusief een koopavond. In het straatbeeld zullen er geen kramen te vinden zijn. Maar niet getreurd, in de winkels zijn er allerlei acties en enorme kortingen te vinden. Let op! Op is op! De winkels zijn tijdens de Restantenmarkt open op: 

Openingstijden kunnen per winkel verschillen. 

Horeca open 

De horeca is weer open. Hoe leuk is het dat een dagje restanten scoren kan worden gecombineerd met een lekkere lunch of kopje koffie in één van de horecagelegenheden! De horeca is open tot 22.00 uur. 

Welkom Terug Actie 

Bij maar liefst 43 winkels maakt men bij de aankopen - ook tijdens de Restantendagen! - kans op één van de 200 prachtige prijzen. Uitgebreide informatie over deze actie is te vinden op Winkeleninrijssen.nl. 

Gratis parkeren 

Op heel veel plekken in het centrum kan de hele dag gratis geparkeerd worden. Let echter wel even op de parkeermogelijkheden buiten de grote parkeerplaatsen, daar is een zogenaamde ‘blauwe zone’ van toepassing en kan gedurende 1,5 uur met parkeerschijf gratis geparkeerd worden. De ondernemers van koopcentrum Rijssen heten iedereen van harte welkom.