Afbeelding
Foto: Natuurmuseum Holterberg

Natuurmuseum Holterberg viert voorjaarsvakantie

Algemeen

HOLTEN - Tijdens de voorjaarsvakantie vinden er diverse activiteiten plaats bij Natuurmuseum Holterberg. Zo is er op maandag 21 februari een gezinswandeling. Samen met een gids struinen over de Holterberg. Door de gids wordt men meegenomen naar de mooiste plekjes. Terug bij het museum staat de chocolademelk klaar en kan een broodje worden gebakken. De wandeling start om 11.00 uur bij het Natuurmuseum en duurt ongeveer anderhalf uur. Beperkt aantal deelnemers. 

Woensdag 23 februari en 2 maart kan worden deelgenomen aan Nature Experience. Het avontuur begint in het Natuurmuseum met een speurtas met een echte plattegrond.. Deze voert langs allerlei opdrachten in het Bos van Daantje Das. Ontdek hoe de bosbewoners de winter doorkomen en welke vruchten en zaden bij welke boom horen. Starten tussen 11.00 en 15.00 uur. 

Een ‘Stevige Holterberg-Hike staat op het progamma op zondag 27 februari. Een wandeling in een stevig tempo met gids over de verborgen paadjes van de Holterberg. Geschikt voor de goede wandelaar. De wandeling bedraagt ongeveer 12 kilometer. Na afloop staat de koffie met krentenwegge klaar. De wandeling start om 08.00 bij het Natuurmuseum. 

Voor deze activiteiten is reserveren verplicht. Neem contact op via telefoonnummer 0548 - 361979 of mail naar info@museumholterberg.nl