Op de nieuwe locatie aan de Bouwstraat 4 in Rijssen heeft Communicatieschakel ruimte voor het hele team.
Op de nieuwe locatie aan de Bouwstraat 4 in Rijssen heeft Communicatieschakel ruimte voor het hele team.

Text & Event heet nu Communicatieschakel

Algemeen

Communicatiebureau Text & Event uit Rijssen verhuisde onlangs van het Hogepad naar de Bouwstraat 4. Dat was tevens het moment voor een nieuwe bedrijfsnaam.

RIJSSEN - Eigenaar Margreet Koster: “Het bureau bestaat twaalf jaar en doet meer dan alleen teksten schrijven. Met verschillende zelfstandige communicatieprofessionals werken we in projecten.
Het accent ligt bovendien niet op het organiseren van events. De verhuizing was dan ook een logisch moment om de naam te veranderen.”

De nieuwe naam is ‘Communicatieschakel’ en staat voor een team dat ingezet kan worden voor communicatie voor bedrijven, overheden, projecten en samenwerkingsverbanden. Margreet: “De naam sluit goed aan op ons doel: we willen een schakel zijn in elk communicatietraject. Zowel ad hoc als voor langere periode, zoals op interimbasis. Van het schrijven van een persbericht tot het vervullen van een interimfunctie.”

Communicatieschakel is gespecialiseerd in onder meer (web)teksten, communicatieadvies, employer branding, social media en diverse communicatie- en taaltrainingen.

communicatieschakel.nl