‘Jezus is de Goede Herder'

RIJSSEN - Peter Oosterhuis gaat op vrijdagavond 18 februari in gesprek over Johannes 10, vers 10-16. "Een prachtig gedeelte uit het Johannes-evangelie met een hele praktische kant."

In januari heeft Peter eenieder meegenomen naar de zee van Gallilea; Jezus wandelde in het midden van de storm, naar de boot over de golven. De Heere liet toen zien wat Hij kán; Hij jaagt geen angst aan, Hij bevrijdt juist van angst. Tijdens de Bijbelkringavond op 18 februari vertelt Peter ook dat Hij dat werkelijk dóet. In Johannes 10 vers 11, wandelt de Goede Herder voorop en de schapen komen achter Hem aan: "De goede Herder stelt Zijn leven voor de schapen!" Want de machten die ons bedreigen, grijpt Hij aan, en overwint Hij. Hij staat Borg voor ons.


De Bijbelkringavond in Jeruël te Rijssen wordt om de twee weken gehouden, en begint om 20.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur. Toegang is gratis. Koffie en thee wordt geschonken. Adres: Van Heekstraat 40, 7462 NE Rijssen. De zaal is ook bereikbaar via Holterstraatweg 125. Meer informatie is te vinden op 

http://jeruelrijssen.nl/


Jeruël nodigt iedereen uit om te komen luisteren.