CU-lijsstrekker Frederike Hulshof vertelt dinsdagavond over haar ambities in de plaatselijke politiek.
CU-lijsstrekker Frederike Hulshof vertelt dinsdagavond over haar ambities in de plaatselijke politiek. Foto: Jan van de Maat

Frederike Hulshof (CU) te gast bij PlatZat Radio 350

Lijsttrekker Frederike Hulshof van de Christen-Unie Rijssen-Holten is dinsdag 8 februari te gast in het programma PlatZat van Radio 350 van 19.00 tot 20.00 uur.

RIJSSEN - Frederike Hulshof is overdag werkzaam als docent Nederlands aan het ROC van Twente. Ze is gehuwd en moeder. Sinds 2018 zit ze in de gemeenteraadsfractie van de ChristenUnie en staat bekend om haar zakelijke aanpak en benadering van politieke en bestuurlijke kwesties. Hulshof houdt nooit lange toespraken en is in staat om met enkele quotes de essentie te geraken.

Ze was al actief in diverse gemeentelijke commissies, maar nu in de Commissie Grondgebied. Hulshof zal dinsdagavond in PlatZat vertellen wat haar beweegt om de plaatselijke politiek in te gaan. Ze zal worden gevraagd naar de speerpunten waarmee ze verkiezingen in wil, maar ook krijgt ze gelegenheid te vertellen over haar ambities en de ideale collegevorming voor Rijssen-Holten.
 

Nummer twee op de CU-lijst is nieuwkomer Marit Ligtenberg. Zij is overdag beleidsmedewerker Sociaal Domein. Op nummer drie staat zittend raadslid Tonnie Rozenkamp, gevolgd door de huidige fractievoorzitter Jan Berkhoff.