Afbeelding

Kom d’r in in het gebouw van Harmonie Wierden

Algemeen

Kom d’r in in Wierden heeft een nieuwe plek gekregen. De inloop voor mensen met (lichte) geheugenproblemen en/of hun naasten is elke donderdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur te vinden in het muziekgebouw de Harmonie aan de Anjelierstraat 8A in Wierden.

WIERDEN - “Een hele mooie locatie. Winkels en supermarkt zitten om de hoek, dus mensen kunnen voor of na het winkelen zo even binnen komen wandelen. Dat maakt de inloop nog laagdrempeliger”, aldus Margret Overkamp van Evenmens Wierden. 

Meerdere inwoners hebben de weg naar ‘Kom d’r in’ al gevonden. Stichting De Welle en Stichting Evenmens zijn de kartrekkers van het initiatief in Wierden. “Het is een ontmoetingsplek voor mensen met beginnende geheugenproblemen. Er worden gezamenlijk activiteiten ondernomen en er is volop ruimte om met elkaar te praten. Bij dit alles staat gezelligheid voorop. Op een laagdrempelige manier elkaar ontmoeten en ondersteunen. Deze middag is voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen, maar ook voor de mantelzorger, familieleden, vrienden en kennissen”, vertelt Margret. “U kunt alleen of samen komen om even een kopje koffie te drinken, uw hart luchten of informatie te vragen. Wilt u tussendoor even shoppen of boodschappen doen, terwijl uw partner verder praat; geen probleem.”

In Enter gaat op donderdag 3 maart een informele inloop van start. Donderdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur, om de veertien dagen. Locatie: Activiteitencentrum ‘t Zumpke aan de Reggestraat 85.

Neem voor meer informatie contact op met Jeannette Donken of Margret Overkamp van Evenmens Wierden. (T. 0546-898372, email: info@evenmens.nl)