Oud-collega’s en verloskundigen kwamen afscheid nemen van Trude Kippers, die na 25 jaar afscheid nam van RST Zorgverleners.
Oud-collega’s en verloskundigen kwamen afscheid nemen van Trude Kippers, die na 25 jaar afscheid nam van RST Zorgverleners.

Trude Kippers neemt na 25 jaar afscheid van RST

Algemeen

Na 25 jaar stopt Trude met haar werk als leidinggevende in de kraamzorg bij RST Zorgverleners! Op vrijdag 11 februari werd Trude verrast door een ‘Drive-Thru’ bij haar thuis. 

RIJSSEN - “We hebben als team alles versierd terwijl Trude met een smoesje aan het oppassen was bij haar schoondochter. Toen ze terugkwam fietsen wist ze niet wat ze zag! Ondanks corona hebben oud-collega’s en verloskundigen op deze manier toch afscheid van haar kunnen nemen! We hebben het moment feestelijk afgesloten als team!”, aldus Rika van Dalfsen namens Namens team AK6 RST zorgverleners.

Trude Kippers begon op 1 februari 1997 bij RST zorgverleners. Ze heeft er alles aan gedaan om de RST te laten groeien in Rijssen. Voor velen is ze een bekende als leidinggevende van de kraamzorg! Bij veel gezinnen kwam ze aan huis om de intake te doen, later werd dit door kraamverzorgenden overgenomen.

“Trude stond altijd voor ons klaar. Ze is belangstellend, meelevend en attent zowel voor ons als collega’s als voor de cliënten. We zullen haar zeker gaan missen. Heel erg bedankt Trude, voor wie u was, voor de RST, voor de cliënten en voor ons als team! We wensen haar samen met haar man, kinderen en kleinkinderen Gods onmisbare zegen toe!”