Afbeelding
Foto: T.C. de Mors

T.C. de Mors is klaar voor een nieuw seizoen

Algemeen

Nu de versoepelingen zijn doorgevoerd en Nederland langzaamaan het normale leven weer kan oppakken, staat T.C. de Mors in Rijssen klaar om het tennis- en padelseizoen op te starten voor 2022.

RIJSSEN - De maand maart helemaal in teken van het sportief ontmoeten en het samen buitensporten. De tennis- en padellessen starten weer op, de eerste clinics staan ingepland en iedere woensdagmorgen in maart staan zo’n 100 scholieren op de baan. Op deze manier hoopt de verenging de jeugd te enthousiasmeren voor zowel tennis- als padelsport, maar ook om te laten zien dat samen sporten leuk is.

Om de maand maart goed af te sluiten, vindt op 26 maart de opening van het seizoen plaats. Op deze dag staat het familie-vrienden toernooi op de planning en zullen leden en niet-leden (jong en oud) het tegen elkaar opnemen tijdens het spelen van verschillende onderlinge wedstrijden.

T.C. de Mors is een groeiende vereniging, die sinds enkele jaren gevestigd is aan de jonge nieuwbouwwijk Het Opbroek. Vanuit de kantine is er een goed uitzicht op de 4 all weather tennisbanen en de 2 padelbanen. Het hele jaar door vinden er activiteiten plaats voor jong en oud. Naast het volgen van lessen, wordt er meegedaan aan interne en externe (KNLTB) competities. Ook is er een activiteitenprogramma voor de jeugd.

Nieuwsgierig? Doe een keer mee met de les of ga een potje tennissen of padellen. T.C. de Mors nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen op 26 maart. Neem voor meer informatie contact op via info@tcdemors.nl