Arjan Hofman neemt het stokje over zijn vader.
Arjan Hofman neemt het stokje over zijn vader.

Stokje wordt overgedragen aan nieuwe generatie

Algemeen

Het is officieel een feit, Gerbert Hofman heeft het stokje overgedragen aan zoon Arjan die al sinds 1999 werkzaam is binnen Hofman Animal Care, waarvan de laatste jaren als directeur. “Een nieuw jaar en een mooi moment om dit officieel te maken”, aldus Gerbert Hofman. 

ENTER - Het familiebedrijf is in 2019 verhuisd naar een nieuwbouwpand in Enter. Het bedrijf is 35 jaar geleden door Gerbert en zijn vrouw opgericht en werd al snel een begrip in de regio. Maar ook ver buiten Nederland en zelfs buiten Europa staat Hofman Animal Care bekend als dé groothandel en producent op het gebied van dierbenodigdheden. 

Arjan Hofman: “Doordat wij alles in-house kunnen regelen, gaat het productieproces sneller en kunnen wij altijd direct inspelen op de vraag van de klant. Denk hierbij aan het hele logistieke gedeelte, het zelf ontwerpen van etiketten, verpakkingen en advertenties tot en met een uitgebreide kwaliteitscontrole en alles wat daar om heen moet gebeuren. Wij hebben grootse plannen voor de toekomst en zien deze vol vertrouwen tegemoet. Daarbij blijven wij inzetten op innovatie en zullen we er naar streven altijd weer nieuwe producten te introduceren op de Europese markt.”

Vader Gerbert blijft voorlopig werkzaam als Arjan’s belangrijkste adviseur en zal dan ook nog dagelijks te vinden zijn op het hoofdkantoor in Enter. Gerbert: “Mijn vrouw en ik hebben het bedrijf destijds groot gemaakt, nu is het tijd dat de nieuwe generatie het stokje overneemt.”