Afbeelding
Foto: Remko de Waal - Oranje Fonds

Het Oranje Fonds zoekt vrijwilligers voor NLdoet

RIJSSEN-HOLTEN - NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, wordt dit jaar voor de 18e keer gehouden en wel op 11 en 12 maart. Op deze dagen zijn in heel het land zo'n 5.000 activiteiten te vinden waarbij iedereen een dag(deel) ertoe kan dóen voor andere mensen. Ook in de gemeente Rijssen-Holten.

Mensen die klaarstaan voor anderen zijn altijd al van groot belang voor onze samenleving. En door de coronacrisis zijn ze alleen nog maar belangrijker geworden. Veel verenigingen en stichtingen in ons land hebben hun werk de afgelopen twee jaar anders moeten inrichten en ook veel dingen zijn noodgedwongen blijven liggen. Zoals het opknappen van binnenruimtes en het organiseren van uitstapjes of evenementen voor de doelgroep. Hulp is dit jaar tijdens NLdoet dan ook extra welkom. 

Het Oranje Fonds wil met NLdoet mensen laten ervaren dat vrijwilligerswerk niet alleen heel fijn is voor degene die geholpen wordt, maar dat het ook heel leuk is voor de vrijwilliger zelf. Tijdens deze twee dagen kan iedereen op een laagdrempelige, vrijblijvende manier kennismaken met vrijwilligerswerk. 

Wie wil een steentje wil bijdragen tijdens NLdoet kan zich aanmelden voor een activiteit via

www.nldoet.nl