Ina Mennegat geeft de training 'Stop met piekeren en pak aan wat je dwarszit'
Ina Mennegat geeft de training 'Stop met piekeren en pak aan wat je dwarszit'

Pak aan wat je dwars zit samen met Ina Mennegat

Algemeen

Ook in 2022 heeft Dare! weer trainingen voor persoonlijke groei. Het zijn praktische lessen met inspirerende video’s, die in een groep of in eigen tempo en eigen tijd gevolgd kunnen worden. De trainingen zijn altijd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De eerstvolgende training is ‘Pak aan wat je dwars zit’ op dinsdag 1 en zaterdag 5 maart.

ENTER - “Zeg eens eerlijk. Vraag jij je regelmatig af of je eigenlijk wel gelukkig bent? Heb je stress? Of wil je het roer omgooien, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Je hoeft het niet zelf op te lossen. In de training ‘Stop met piekeren en pak aan wat je dwarszit’ help ik je aan nieuwe inzichten waardoor je het probleem oplost”, aldus Ina Mennegat van Dare!. “We zouden veel meer kunnen doen als we minder dingen voor onmogelijk hielden.”

Tijdens deze training wordt er onder meer stil gestaan bij beter omgaan met stress en het voorkomen van een burn-out, het vinden van passend werk, grenzen stellen, milder worden naar jezelf en/of anderen. Verder wordt ook aandacht besteed aan de werk-privébalans.

De training is te volgen op dinsdag 1 maart van 19.00 tot 22.00 en op zaterdag 5 maart van 9.00 tot 12.00 bij Plan de Lee in Enter. De kosten zijn 19,95 euro per avond/ochtend. Aanmelden kan via info@darebeweegt.nl of stuur een bericht naar 06 23 92 09 84. Ga voor meer informatie naar

www.darebeweegt.nl/coaching-en-intervisie/3-pak-aan-wat-je-dwars-zit