In het Koetshuis, rechts op het terrein van kasteel de Oosterhof, is maandagavond de historische film/kwisavond. Foto: Otto Zwolsman
In het Koetshuis, rechts op het terrein van kasteel de Oosterhof, is maandagavond de historische film/kwisavond. Foto: Otto Zwolsman Foto: Otto Zwolsman

Film- en quizavond voor het goede doel

Algemeen

In het Koetshuis van het Rijssens Museum is er maandag 28 februari vanaf 19.30 uur een historische film- en quizavond. Inloop vanaf 19.10. Entree is 5,- euro inclusief koffie/thee. De opbrengst is bestemd voor het goede doel.  

RIJSSEN - De quizavond wordt georganiseerd door de catechisatiegroep van 16 jaar en ouder van de Rijssense hervormde gemeente. De opbrengst uit het entreegeld gaat naar Jeugd met een Opdracht, die jongeren toerust voor hun functioneren in de wereld als christen. Wie meer wil geven dan 5,- euro kan dat met een gerust hart doen, want ook dat geld gaat naar Jeugd met een opdracht. Contant betalen is voor deze avond het meest praktisch. 

Vanaf half acht wordt eerst een drietal korte historische films vertoond met beelden van bekende Rijssenaren en locaties. In de pauze volgt korte informatie over Jeugd met een opdracht. Na de pauze is er de fotoquiz met vragen. In verband met het beperkte aantal zitplaatsen is aanmelden noodzakelijk. Dat moet via het speciaal daarvoor gemaakte e-mailadres: catechisatiequiz@gmail.com. Het Rijssens Museum stelt voor de quizwinnaar een prijs beschikbaar.