De dames en de heren van popkoor Pursang pakken de repetities in het Parkgebouw weer op. Vooral nieuwe zangers zijn van harte welkom.
De dames en de heren van popkoor Pursang pakken de repetities in het Parkgebouw weer op. Vooral nieuwe zangers zijn van harte welkom. Foto: Pursang

Popkoor Pursang start weer met repeteren

Algemeen

Het popkoor Pursang is weer van start gegaan met de repetities in het Parkgebouw. Na een lange periode met alle coronaperikelen is het weer mogelijk om samen te zingen.

RIJSSEN - Pursang is van plan om dit jaar onder andere een aantal optredens te verzorgen in de verzorgings/verpleegtehuizen in Rijssen en omgeving. “Ook gaan we op zoek naar mogelijkheden om mee te doen aan verschillende korenfestivals die door heel Nederland worden gehouden”, zo laat het koor weten.

“Hoewel het nog vroeg in het jaar is, gaan we ook plannen maken om de Kerst de nodige optredens te verzorgen,” zegt Ben Smeijers van Pursang. Verder is Pursang op zoek naar enthousiaste zangers en zangeressen. “Vooral bij de mannen kunnen we nog wel een aantal enthousiaste zangers gebruiken. Daarom organiseren we maandag 14 maart een Open Repetitie in onze repetitieruimte in Het Parkgebouw. Iedereen is vanaf 19.45 uur van harte welkom.”